Idan Vifo Artikel 09.03.2023

Praktikant til kommunikation af idræt og folkeoplysning

Vil du gerne prøve kræfter med kommunikation og journalistik? Og har du interesse for idræt og folkeoplysning? Så søger Idrættens Analyseinstitut, Videncenter for Folkeoplysning og Play the Game en praktikant til vores kommunikationsafdeling til efteråret 2023.

Skrevet af: Redaktionen
Nøgleord: Idan Vifo

Idrættens Analyseinstitut, Videncenter for Folkeoplysning og Play the Game er et samlet institut med cirka 25 medarbejdere, som gennem undersøgelser, analyser, arrangementer og artikler arbejder med at skabe ny viden og indsigt i idræt og folkeoplysning. 

Vi kombinerer rollerne som forsker, konsulent og formidler, og som praktikant vil du indgå i det daglige arbejde med at: 

  • formidle resultater fra vores egne og andres undersøgelser og analyser i form af artikler
  • researche på og opdyrke historier fra andre aktører inden for idræt og folkeoplysning
  • dække instituttets konferencer og andre arrangementer journalistisk
  • udvikle indhold – som f.eks. video og infografikker – til vores SoMe-kanaler
  • skrive og udsende pressemeddelelser
  • lave og udsende nyhedsbreve via Mailchimp
  • producere indhold og temaer til vores hjemmesider (Umbraco)
  • udvikle og implementere instituttets nye kommunikationsstrategi.

Det vil desuden være en fordel, hvis du kan deltage i arbejdet med at producere indhold til vores engelsksprogede hjemmeside for Play the Game, der er et internationalt initiativ, som arbejder på at fremme etik, ytringsfrihed, gennemsigtighed og demokrati i sport.

Sammen med dygtige kolleger vil du indgå i et miljø, der er kendetegnet ved stort engagement, kort til smil og høj kvalitet i opgaveløsningen. Du vil blive inddraget i arbejdet på lige fod med vores øvrige kommunikationsfolk – både fagligt og socialt – under hensyntagen til, at du får et lærerigt forløb, som kan gavne dig i dit videre uddannelsesforløb. Du vil få din daglige gang i hjertet af Aarhus, hvor vi bor.

Vi forestiller os, at du er i gang med en uddannelse på bachelor- eller kandidatniveau i kommunikation, journalistik, medievidenskab eller lignende, og det er vigtigt, at du har kendskab til journalistisk formidling, da vi bruger journalistiske metoder i mange sammenhænge. Vi forventer, at du har analytisk sans og trives med flere sideløbende processer og deadlines. Du skal kunne arbejde selvstændigt, men også være god til at samarbejde, da mange af vores opgaver løses i fællesskab.

Praktikperioden løber over ét semester med start i august eller september 2023 og er en fuldtidsstilling, men vi følger de regler, der er for praktik- eller projektorienteret forløb på din uddannelse. Forløbet er ulønnet.

Send din ansøgning og CV til job@idan.dk senest 28. marts 2023 og skriv ’Praktikant kommunikation’ i emnefeltet. Vi planlægger samtaler den 31. marts 2023. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Cecilie Hedegaard Bak på telefon +4530284928 eller mail: cecilie.bak@idan.dk

Læs mere om os

Idan
Om os
Konferencesal med menneskser
Vifo
Om os
PtG
About