Idan Vifo Artikel 09.03.2023

Praktikanter til analyser af idræt og folkeoplysning

Vil du gerne prøve kræfter med samfundsvidenskabelige analyser og formidling? Er du en metodestærk og ambitiøs studerende? Og har du interesse for områder som folkeoplysning, idræt eller international idrætspolitik? Så søger Idrættens Analyseinstitut, Videncenter for Folkeoplysning og Play the Game en-to praktikanter (projektorienteret forløb) til efteråret 2023.

Skrevet af: Redaktionen
Nøgleord: Idan Vifo

Idrættens Analyseinstitut, Videncenter for Folkeoplysning og Play the Game er et samlet institut med cirka 25 medarbejdere, som gennem undersøgelser, analyser, arrangementer og artikler arbejder med at skabe ny viden og indsigt i idræt og folkeoplysning. 

Vi kombinerer rollerne som forsker, konsulent og formidler, og som praktikant hos os vil du bl.a. være med til at gennemføre kvalitative interviews, spørgeskemaundersøgelser, litteratur-reviews, databaseopdateringer, analyser og formidle resultater. Typisk vil du blive tilknyttet to-tre forskellige projekter, og du vil så vidt muligt få mulighed for at følge projekter i alle faser.

Sammen med dygtige kolleger vil du indgå i et miljø, der er kendetegnet ved stort engagement, kort til smil og høj kvalitet i opgaveløsningen. Du vil blive inddraget på lige fod med vores analytikere – både fagligt og socialt – under hensyntagen til, at du får et lærerigt forløb, som kan gavne dig i dit videre uddannelsesforløb. Du vil få din daglige gang i hjertet af Aarhus, hvor vi bor.

Vi forestiller os, at du er i gang med en samfundsvidenskabelig kandidatuddannelse som f.eks. statskundskab, økonomi, antropologi, sociologi eller idræt. Vi aftaler dine specifikke opgaver, så de matcher dine kompetencer og din uddannelse. Vi forventer, at du har analytisk sans, kan arbejde selvstændigt og trives med flere sideløbende processer og deadlines.

Det projektorienterede forløb løber over ét semester med start i august eller september og er en fuldtidsstilling, men vi følger de regler, der er for projektorienteret forløb på din uddannelse. Praktikforløbet er ulønnet.

Vi behandler løbende ansøgningerne, så send snarest muligt og senest 28. marts din ansøgning, CV og karakterudskrift til job@idan.dk og skriv ’Praktikant’ i emnefeltet. Vi afvikler samtaler med udvalgte kandidater 31. marts 2023. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte centerleder Henriette Sønderskov Bjerrum på telefon +45 2921 0943.

Læs mere om os

Idan
Om os
Konferencesal med menneskser
Vifo
Om os
PtG
About