Idan Artikel 11.05.2017

Anti Doping Danmark efterlyser 'whistleblowers'

Ny kampagne fra Anti Doping Danmark opfordrer folk til at videreformidle viden eller mistanke om doping i idrætsmiljøerne.

Skrevet af: Redaktionen

Som et middel i kampen mod doping i idrætsmiljøerne, har Anti Doping Danmark lanceret en kampagne, som opfordrer folk, der har kendskab til eller mistanke om doping, til at indberette det.

Kampagnen ’Stop doping: Sig noget, hvis du ser noget’ er lanceret i samarbejde med Team Danmark og Danmarks Idrætsforbund og vil skabe opmærksomhed omkring muligheden for at melde dopingmistanker til Anti Doping Danmark via stopdoping.dk. Anmeldelser kan ske anonymt.

”Vi har ressourcerne til at håndtere de oplysninger, vurdere informationerne og handle på dem, hvis det er nødvendigt. Uanset hvor meget man ved, kan det have relevans, og den enkelte i idrætten behøver ikke stå med ansvaret,” siger Anti Doping Danmarks direktør, Michael Ask, i en pressemeddelelse.

Anti Doping Danmark samarbejder ligeledes med elitesportsudøvernes fagforening , Danske Elitesportsudøveres Forening, om at udvikle indsatsen mod doping.

Informationer kan gives videre via hjemmesiden www.stopdoping.dk, app’en ’Stop Doping’ eller på telefon 70 60 60 94.  

Læs mere

 
 
Læs mere om kampagnen og muligheden for at indberette doping på stopdoping.dk