Idan Artikel 21.03.2016

Arrangement om ledelse og organisering af idrætsforeninger

Syddansk Universitet inviterer til gæsteforelæsning torsdag den 7. april 2016 med den australske professor Graham Cuskelly.

Skrevet af: Anna Rex Wittig

Organisering og ledelse af idrætsforeninger er på programmet, når Syddansk Universitet (SDU) inviterer til gæsteforelæsning torsdag den 7. april. I samme anledning er professor Graham Cuskelly fra Griffith University inviteret, som er en af de førende forskere i verden inden for frivilligt arbejde og ledelse af idrætsforeninger.

Graham Cuskelly har bl.a. samarbejdet med adjunkt Evald Bundgaard Iversen ved SDU om styring af selvejende idrætsfaciliteter, og de har sammen udarbejdet flere artikler på området. Den australske gæsteforelæser er netop blevet udnævnt adjungeret professor på SDU.

Professor Bjarne Ibsen fra SDU vil også tale til arrangementet og give indsigt i organisatoriske og ledelsesmæssige udfordringer i danske idrætsforeninger.

Gæsteforelæsningen foregår fra klokken 14-16 og afsluttes med en reception. Den bliver afholdt i Laboratoriet for Leg og Innovation, Syddansk Universitet.

Det er gratis at deltage, men det kræver tilmelding, som skal ske inden den 31. marts pr. mail til Lone Bolwig: lbolwig@health.sdu.dk