Idan Artikel 12.09.2017

Bliv klædt på til idrættens store innovationsdag

Idan Sports Innovation Day 2017 finder sted den 9. oktober i GAME Streetmekka. Få overblikket over det omfangsrige og spændende indhold.

Skrevet af: Martin Hedal

Opdateret den 6. oktober 2017Med 500 deltagere og dermed udsolgt til idrættens store innovationsdag, Idan Sports Innovation Day 2017, er der garanti for masser af inspiration og netværk den 9. oktober i GAME Streetmekka i København.

Programmet er nu også på plads, og deltagerne kan se frem til en dynamisk kombination af udstillinger, ultrakorte oplæg (pitches), klassiske oplæg, netværksmuligheder, workshop, et kreativt område og meget mere. Få et hurtigt overblik i illustrationen nedenfor og et detaljeret indblik på eventens programside.

Streetmekka danner rammen om innovationsdagen

Deltagerne kommer fra både ind- og udland og tæller både sportsrelaterede iværksættere, innovative foreninger, udviklingsorienterede virksomheder, kommuner, rådgivere, studerende, selvstændige konsulenter, fabrikanter, idrætsorganisationer, netværk, fonde og mange andre forskellige idrætsinnovatører.

Se lister over udstillere og virksomheder, som vil præsentere sig selv i korte pitches.

En innovationsdag skal finde sted i et innovativt miljø. Derfor skal deltagerne finde frem til gadeidrættens højborg, GAME Streetmekka.

Se videoen herunder, og forestil dig, hvordan 40 stande, 500 mennesker, en oplægsscene, en pitchscene, et hollandsk hjørne, et stort netværksområde, en etage med matchmaking, en basketkonkurrence og mange andre elementer vil skabe en dynamisk og inspirerende dag.

Læs mere