Idan Artikel 08.06.2007

Debat om sport og web-tv

Bagmændene bag web tv-dækningen af VM i floorball deler ud af deres erfaringer om web-tv som fremtidens sportsmedie på et debatmøde i Idrættens Hus.

Skrevet af: Redaktionen

Dansk Floorball Union (DaFU) har besluttet at unionens vellykkede forsøg med at producere 31 live kampe og 59 indslag fra VM i damefloorball i Frederikshavn i maj på portalen sport4u.dk bliver den fremtidige mediestrategi for en lille sportsgren med ambitioner om at nå ud til et større publikum i fremtiden.

Projektet i Frederikshavn under ledelse af Idans medieanalytiker Martin Hedal kom i stand med få ugers varsel og et budget på blot 75.000 kr., finansieret af DIF’s medieudvalg, Frederikshavn Kommune og Idrætsfonden Danmark.

Undervejs i projektet høstede Martin Hedal og hans frivillige stab en lang række konkrete erfaringer med hensyn på den praktiske produktion, rettigheder, teknik og web tv-mediets potentiale, som de gerne vil dele med andre interesserede sportsgrene under et gå-hjem møde i Idrættens Hus i Brøndby den 20. juni kl. 16.00-17.30.

Program for mødet:

  • Velkomst ved William Ehmsen, formand for DaFU
  • Web-tv pilotprojekt orientering ved Martin Hedal, freelance medieanalytiker
  • Debat om web-tv og mulighederne for dansk idræt i den forbindelse. I panelet deltager William Ehmsen, Martin Hedal og DIF's kommunikationschef Morten Mølholm Hansen.

Ordstyrer: Henrik Brandt, direktør Idrættens Analyseinstitut

Tilmeldingsfrist 18. juni. Tilmelding til dafu@floorball.dk