Idan Artikel 12.08.2014

Debatmøde om idrætsforeningerne

Idrætsforeningernes rolle som udviklere af aktivt demokratisk medborgerskab er til diskussion, når Fritid og Samfund indbyder til debatmøde.

Skrevet af: Ditte Toft

Fritid og Samfund indbyder den 19. september til debatmøde om idrætsforeningernes rolle under overskriften ’Bidrager idrætsforeningerne til udviklingen eller afviklingen af demokratiet i Danmark?’.

Debatmødet tager en diskussion af idrætsforeningernes faktiske rolle i forhold til at hjælpe medlemmerne til at blive aktive demokratiske medborgere, hvilket er en væsentlig begrundelse for at give offentlig støtte til foreningerne. Kan dette lade sig gøre, når der også er stor fokus på at blive den bedste?

Mødet byder på oplæg fra medlem af Folketinget for Socialdemokraterne, Flemming Møller Mortensen, og ph.d. og postdoc ved SDU, Karsten Østerlund. I paneldebat deltager konsulent i DIF, Preben Astrup, medlem af DGI’s hovedbestyrelse, Mogens Kirkeby, og direktør i Idan, Henrik H. Brandt.

Arrangementet har tidligere været annonceret til den 25. april 2014, men er blevet flyttet til ovenstående dato.

Læs mere

 
 
Debatmødet finder sted den 19. september kl. 10.00-13.00 på Christiansborg og pris for deltagelse 995 kr. (765 kr. for medlemmer af Fritid og Samfund). Læs mere om debatarrangementet