Idan Artikel 03.12.2014

DIF indbyder til idrætskongres

Danmarks Idrætsforbund indbyder interessenter fra hele den danske idrætsverden til stor idrætspolitisk kongres den 5.-7. marts 2015. På dagsordenen er bl.a. DIF og DGI’s fælles vision og idrættens samfundsrolle.

Skrevet af: Ditte Toft

Under overskriften ’Skal idrætten redde verden – eller skal verden redde idrætten?’ indbyder Danmarks Idrætsforbund til kongres den 5.-7. marts 2015 i Brøndby.

Interessenter fra forskellige dele af den danske idrætsverden er inviteret til tre dage med fagligt indhold og debat om idrættens aktuelle status. Herunder sætter kongressen fokus på nogle af de emner, der optager den idrætspolitiske debat for tiden.

Indholdet på kongressen kommer til at spænde over følgende fem temaer:

  • Vision 25-50-75
  • Idrættens organisering i en digital og omskiftelig tidsalder
  • Den store samfundsrolle
  • Ny krop i gamle foreninger
  • Krav, kvalitet og etiske krumspring i den frivillige idræt

Blandt de foreløbigt annoncerede talere er IOC-medlem kronprins Frederik, kulturminister Marianne Jelved og den canadiske matchfixing-ekspert Declan Hill, der bl.a. har gæstet Play the Game-konferencerne flere gange. 

Læs mere om DIF Kongres 2015

 
 

Der plads til i alt 500 kongresdeltagere, og prisen for deltagelse i kongressen er 550 kr. (plus 625 kr. ved deltagelse i kongresmiddagen fredag). DIF Kongres finder sted den 5.-7. marts 2015 i Idrættens Hus og Brøndby Hallen.

Læs mere om DIF Kongres 2015

Læs mere om tilmelding til DIF Kongres 2015