Idan Artikel 13.03.2018

Få dit budskab ud i Vejen

Idan tilbyder et begrænset antal udstillingsstande i Vejen Idrætscenter under konferencen ’Idrættens største udfordringer VI’.

Skrevet af: Redaktionen

Med forventet over 400 deltagere fra et meget bredt udsnit af kommuner og idrætsaktører i den brede danske idrætssektor er konferencen ’Idrættens største udfordringer VI’ i Vejen Idrætscenter den 10.-11. april et godt sted at informere ’branchen’ om vigtige budskaber eller nye spændende tilbud.

Idan kan igen i år i samarbejde med firmaet Messebyg tilbyde muligheden for at udstille på et begrænset antal stande i Vejen Idrætscenters centrale lobby.

Ønsker du at booke en udstillingsstand i Vejen Idrætscenters lobby under hele konferencen koster det 7.600 kr. ekskl. moms, inkl. deltagelse i konferencen og konferencemiddagen for én person. Vi har kun et begrænset antal stande, så skynd dig.

Ligeledes vil der være mulighed for at få omdelt informationsmateriale med konferencematerialet, og der vil være et bord på den centrale ’Røde Plads’ i Vejen idrætscenter, hvor man frit kan lægge foldere og informationsmateriale frem til konferencens deltagere.

Kontakt konferencemanager Maria Suurballe, maria.suurballe@idan.dk, mobil: +45 2020 6838, hvis du ønsker at bestille en stand eller høre nærmere om muligheden for at omdele informationsmateriale under konferencen.