Idan Artikel 13.08.2015

Få rabat på Play the Game-konferencen

Spar 1.500 kr. på deltagergebyret til Play the Game-konferencen, der finder sted i Aarhus den 25.-29. oktober, hvis du tilmelder dig senest den 1. september.

Skrevet af: Ditte Toft

Den 25. oktober slår Play the Game dørene op til fire dages konference med spændende oplæg og debatter med en lang række profiler inden for den danske og internationale idrætsverden.

Tilmeld dig allerede nu og få store besparelser på konferencen. Prisen for deltagelse i hele konferencen er frem til og med den 1. september 4.125 kr., hvorefter prisen stiger til 5.625. Beløbet inkluderer adgang til alle oplæg og debatter, forplejning, deltagelse i ekskursion og konferencemiddag.

Det er ligeledes muligt at tilmelde sig enkeltdage på konferencen. ’Early bird-prisen’ er 1.300 kr. pr. dag frem til den 1. september, hvorefter den stiger til 1.500 kr. pr. dag.

Tilmeld dig konferencen

Over 100 bekræftede talere

Allerede nu har over 100 talere og oplægsholdere bekræftet deres deltagelse i konferencen, der byder på en bred vifte af temaer inden for idrætten.

Blandt de aktuelle emner er doping i international elitesport. Manden bag den nylige tyske dokumentar om doping i international atletik, Hajo Seppelt, holder oplæg, ligesom de to whistleblowere og tidligere topatletikudøvere Vitaliy og Yuliya Stepanova, der var med til at starte afsløringerne af systematisk doping i russisk atletik, fortæller deres historie på konferencen. Også danske oplægsholdere vil bidrage til dopingdebatten. Anti Doping Danmark stod denne sommer bag en stor rapport om den systematiske doping i cykling. På konferencen holder Anti Doping Danmark oplæg på baggrund af rapporten.

Også ’good governance’ er på programmet med debatter om forholdene i de internationale specialforbund, som forsommerens anholdelser af centrale idrætsledere i FIFA og den forløbende oprulning af korruptionsskandaler endnu engang satte øverst på den idrætspolitiske dagsorden.

På konferencen vil Play the Game offentliggøre en ny undersøgelse af de internationale specialforbunds forvaltning og demokratiske strukturer på baggrund af benchmarking-redskabet ’Sport Governance Observer’.

Også aspekter af breddeidrætten er til debat, når konferencen byder på oplæg om blandt andet nytænkning på facilitetsområdet, livsstilsidræt og analyse som redskab til at udvikle idrætspolitikker.

Konferencen starter søndag den 25. oktober kl. 14.00 med en åbningssession på Aarhus Rådhus, der er åben for offentligheden. Ved åbningen debatterer en række prominente whistleblowers, udredende sportsjournalister og idrætsledere de største udfordringer i international idræt. 

Læs mere om Play the Game 2015

 
 

Play the Game 2015 finder sted den 25.-29. oktober på Marselis Hotel i Aarhus. Early bird-pris for deltagelse er frem til den 1. september 4.125 kr. for hele konferencen eller 1.300 kr. pr. dag.Tilmeld dig konferencenLæs mere om det foreløbige program og talere på Play the Game 2015