Idan Artikel 27.06.2017

Femårsjubilæum fejres med seminar

23. august holder Center for Holdspil og Sundhed et formidlingsseminar om centrets forskning i anledning af, at centret har eksisteret i fem år.

Skrevet af: Jonna Toft

Når Center for Holdspil og Sundhed ved Københavns Universitet fylder fem år her i sommer, fejres det med et formidlingsseminar, hvor alle interesserede kan høre om centrets forskning og implementeringen af resultaterne i praksis.

Det foregår 23. august 2017 kl. 9-16 på Københavns Universitet.

En række professorer og lektorer holder oplæg om betydningen af holdspil for danskernes sundhed, effekten af holdspil og fysisk aktivitet på kognitive funktioner og læring hos børn, holdspils psykologiske aspekter og virkninger, og hvordan implementeringen af nye holdspil udvikler idrætsdeltagelsen i Danmark.

Desuden afholdes der en række workshops, der skal gøre deltagerne klogere på, hvordan holdspil kan fremme sundhed og trivsel hos forskellige målgrupper i forskellige settings. Og hvordan samarbejdet mellem de forskellige aktører på feltet kan styrkes og udvikles.

Center for Holdspil og Sundhed arbejder for at forbedre danskernes sundhed og livskvalitet i hverdagen. Centret har bl.a. produceret et stort antal videnskabelige publikationer og været vært for adskillige seminarer og konferencer, og det servicerer kommuner, idrætsorganisationer og skoler med viden om, hvordan man med holdspil kan forbedre folkesundheden på en måde, der er socialt engagerende og sjov.

Arrangementet henvender sig især til centrets samarbejdspartnere og interessenter i bl.a. kommuner, idrætsorganisationer og uddannelsesinstitutioner. Det er gratis, men der er en no-show-fee. Tilmeldingsfrist er den 7. august.

Læs mere