Idan Artikel 06.09.2010

Firmaidrætten får web-tv-kanal

Dansk Firmaidrætsforbund lancerer web-tv-kanalen F-TV. Kanalen skal bl.a. formidle firmaidrættens stævner og arrangementer på en levende måde.

Skrevet af: Martin Hedal

Dansk Firmaidrætsforbund har stort set parallelt med Danmarks Idræts-Forbund og Team Danmarks nye kanal On-Sport.dk udviklet og lanceret sin egen web-tv-kanal F-TV.

F-TV skal levendegøre firmaidrætten på en ny måde. Webjournalist i Dansk Firmaidrætsforbund, Peter Ove Risbro Brix, siger i en pressemeddelelse fra forbundet:

”Vi vil gerne fortælle de mange gode historier fra firmaidrætten på en levende og spændende måde. Derfor vil video fremover være en fast del af firmaidrættens kommunikation, da videomediet er blevet mere tilgængeligt. ”

Vidensdeling i organisationen

Kanalen indeholder allerede nu indslag fra firmaidrætsstævner og –arrangementer, og en vigtig del af kanalens formål er da også at synliggøre firmaidrættens mangfoldighed gennem disse reportager. 

Derudover ønsker forbundet at udnytte de levende billeder til bl.a. at informere om produkter og øge vidensdelingen i organisationen. Det kan eksempelvis ske via foreningsportrætter eller reportager fra forbundsmøder.

Firmaidrætsforbundet ser således frem til at tilbyde idrætsrelateret web-tv, som ikke handler om eliten:

”Video er et medie der lettere taler til seerens følelser og humør. På den måde, er det et godt medie til at formidle en stemning eller oplevelser for udøverne. Dermed kan vi gøre firmaidrætten mere levende og samtidig vise, at selvom man ikke dyrker eliteidræt, kan man sagtens havne i tv,” forklarer Peter Ove Risbro Brix.