Idan Artikel 11.11.2013

Holdspil på arbejdspladsen

Center for Holdspil og Sundhed på Københavns Universitet afholder seminar om bl.a. de sundhedsmæssige og sociale effekter af at inddrage holdspil på arbejdspladsen.

Skrevet af: Ditte Toft

På et seminar den 19. november præsenterer Center for Holdspil og Sundhed ved Københavns Universitet og Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø den nyeste viden inden for området holdspil på arbejdspladsen.  De to centre arbejder sammen om et fælles forskningsprojekt, der skal skabe viden om de effekter, holdspil kan have, når det er en del af en arbejdsplads. Det gælder såvel sundhedsmæssigt som socialt, og de forsøger at blive klogere på, hvordan man kan integrere boldspil på en arbejdsplads. Seminaret præsenterer bl.a. erfaringer fra implementering af boldspil på en arbejdsplads, og hvordan fodbold kan være med til at forebygge lænde- og rygproblemer. 

Derudover præsenterer Center for Holdspil og Sundhed på seminaret resultaterne af et forskningsstudie, som har undersøgt effekterne af træningsforløb med henholdsvis zumba og fodbold. Resultaterne er netop offenliggjort og kan læses her

Seminaret finder sted tirsdag den 19. november kl. 14-16 i Karnapsalen, Nørre Allé 53, 2200 København N. Det er gratis at deltage i konferencen, men tilmelding er påkrævet.

Læs mere

 
 
Læs mere om Center for Holdspil og Sundheds undersøgelse af træningsforløb i zumba og fodbold