Idan Artikel 07.06.2017

Hvem bliver idrættens Uber eller Airbnb?

Hvordan kommer Uber, Airbnb og forventede klimaforandringer til at påvirke måden, vi tilrettelægger fremtidens idræt på? Deltag i en inspirerende fremtidssnak på Idrættens Dag på Folkemødet.

Skrevet af: Redaktionen

Mange forandringer påvirket af klima, teknologi og digitalisering skyller allerede ind over idrætten, uden at vi måske tænker dybere over det. Hvornår har du eksempelvis sidst løbet en tur uden gadgets eller mobiltelefon? Sandsynligheden er, at endnu større forandringer venter forude.

Hvad sker der lige nu, og hvad venter forude i en tid, da klimaforandringer og nye teknologier allerede er godt i gang til at sætte deres præg på fremtidens idrætslandskab? Det kan man få et lille indblik i dagens sidste session på Idrættens Dag på Folkemødet i Pilekroen på torsdag, den 15. juni kl. 19.00.

Få et inspirerende bud fra Lokale og Anlægsfonden på, hvordan klima- og energispørgsmål påvirker fremtidens idrætsmiljøer og i mange tilfælde fører til nye overraskende løsninger.

Få et spændende indblik fra Idrættens Analyseinstitut i, hvordan idrættens innovatører med stigende hast udvikler nye services, nye aktivitetsformer og nye måder at organisere og strukturere idrætten på.

Giv dit eget bud på, hvordan idrætten kommer til at se ud i fremtiden.

Mød blandt andre:

  • Jakob Færch, konsulent, Lokale og Anlægsfonden
  • Martin Hedal, projektleder for Idan Forum - Idrætssektorens Udviklingsforum, Idrættens Analyseinstitut
  • Anders V. Stæhr, medstifter, boblberg.dk
  • Jacob Lau Larsen, direktør, WannaSport

Efter debatten er der sportsquiz med Mediano og mulighed for uformelt samvær med konsulenter og analytikere fra Lokale og Anlægsfonden og Idrættens Analyseinstitut.

Læs mere