Idan Artikel 17.02.2010

Idan lancerer temaside for nyt projekt

Idan lancerer en temaside for projektet 'Idrættens virtuelle arenaer'. Siden bliver omdrejningspunkt for projektets formidling i 2010 med analyseartikler, kommentarer, nyheder, baggrundsartikler osv.

Skrevet af: Martin Hedal

Idan har lanceret en tematisk side, der gennem 2010 bringer resultater og interessante vinkler fra projektet 'Idrættens virtuelle arenaer'. På siden kan man bl.a. læse analyser, portrætter, kommentarer, nyheder og beskrivelser af 'arenaerne'.Projektet analyserer og perspektiverer den hastige vækst i danske webbaserede socialiserings- og organisationsværktøjer målrettet idrætten (kaldet 'idrættens virtuelle arenaer'). Det er et meget åbent projekt med en løbende justering af den metodiske tilgang, så den passer til den hurtige udvikling på området, og Idan tager meget gerne imod input til såvel projektet som temasiden.

Første analyseartikel er klar

Projektets analytiske artikler offentliggøres løbende på siden. Den første artikel 'Karakteristik af 'idrættens virtuelle arenaer' - Forandret kommunikation i idrætten - socialt og organisatorisk' er tilgængelig nu. Den skaber overblik over de funktioner og kommunikationsmuligheder, som 'arenaerne' tilbyder såvel den organiserede som selvorganiserede idrætsverden. 

Artiklen er samtidig grundlaget for de videre analyser af feltet. Ud over at optræde på temasiden vil analyserne i løbet af året også blive formidlet i Idans nyhedsbrev og på instituttets næste større idrætspolitiske konference.