Idan Artikel 13.03.2018

Idrætssektoren holder topmøde i Vejen

Langt over 400 deltagere ventes klar til konferencen ’Idrættens største udfordringer VI’ i Vejen Idrætscenter den 10.-11. april.

Skrevet af: Redaktionen

Den sjette udgave af konferencen ’Idrættens største udfordringer’ i Vejen idrætscenter den 10.-11. april tegner til at blive præcis det topmøde for idrætssektoren, som Idrættens Analyseinstitut havde håbet på.

Tilmeldingerne kommer ind i en lind strøm og havde den 12. marts passeret 300 inklusive næsten 100 inviterede oplægsholdere og debattører. Hvis flowet i tilmeldingerne følger erfaringerne fra tidligere konferencer, tyder det på, at konferencen vil samle langt over 400 deltagere fra idrætsorganisationer, kommuner, leverandører, uddannelsesinstitutioner, kommercielle udbydere m.m. med interesse i den brede danske idrætssektor.

Tilmelding er mulig helt indtil konferencens start, men bemærk, at prisen for tilmelding stiger efter onsdag den 14. marts.

Plan B er på plads ved lockout

Truslen om en storkonflikt, der vil lamme den offentlige sektor med varslet lockout af offentligt ansatte netop fra den 10. april, hænger som en lille sort sky over konferencen. Indtil videre satser Idan dog på, at konflikten bliver løst inden den 10. april eller udsat.

Hvis en storstilet lockout er en realitet den 10. april, vil konferencen blive gennemført på samme ambitionsniveau på et senere tidspunkt i løbet af året.

”Vi planlægger efter, at konferencen finder sted helt som planlagt, men vi har sammen med Vejen Idrætscenter en plan B klar, hvis situationen er usikker i begyndelsen af april,” siger direktør Henrik H. Brandt, Idrættens Analyseinstitut.

Modtagne tilmeldinger til konferencen vil i tilfælde af udsættelse på grund af storkonflikt blive overført til den udsatte konference, eller man vil kunne få sit tilmeldingsgebyr retur.

I forhold til bestilte overnatninger på Askov Højskole eller Vejen Idrætscenter, kan de afbestilles uden omkostninger i tilfælde af en udsættelse af konferencen som følge af storkonflikt. I forhold til hotellerne i Kolding henviser vi til indkvarteringsstedernes almindelige afbestillingsbetingelser og opfordrer til at tage en direkte dialog med hotellerne i ugerne op til konferencen, hvis der stadig er usikkerhed om en eventuel storkonflikt.