Idan Artikel 20.06.2014

Idrættens Analyseinstitut i Aarhus har fået ny adresse

Idrættens Analyseinstituts Aarhus-afdeling er sammen med Vifo og Play the Game flyttet ind i nye lokaler i FO-Byen i Aarhus. Bygningen blev indviet med taler og musik.

Skrevet af: Redaktionen

Idrættens Analyseinstitut, Videncenter for Folkeoplysning og Play the Game har fået nyt kontor i Aarhus og vil fremover være at finde i en nyopført bygning i FO-Byen midt i Aarhus.

Onsdag den 18. juni blev bygningen indviet med levende musik, balloner og taler fra blandt andre bygherren og lederen af FO-Aarhus, Torben Dreier, der i sin tale bl.a. fremhævede, at den nye bygning bliver centrum for Vifo og offentlige arrangementer.

Således vil Seniordaghøjskolen fremover dele førstesalen med Aarhus Stiftstidende, som vil bruge en ny foredragssal til en række debatarrangementer. ChangeMakers og Økogal deler første sal, mens de to øverste etager huser projektet Parat til Start. I kælderen har Jobværkstedet fået nye lokaler.

Aarhus Kommunes kulturrådmand, Rabih Azad-Ahmad (R), foretog den officielle ’snoreklipning’, hvorefter de mange fremmødte blev inviteret på rundtur hos projekterne og organisationerne i den nye bygning, der ud over at blive afleveret to måneder forud for tidsplanen udmærker sig ved sit lave energiforbrug.

Aarhus-kontorets nye adresse er Frederiksgade 78B, 2. sal, 8000 Aarhus C. Hovedadressen for hele institutionen er fortsat Kanonbådsvej 4A, 1437 København K.

Billeder fra dagen

FO-Byens nye bygning

Leder af FO-Aarhus, Torben Dreier, og Aarhus Kommunes kulturrådmand, Rabih Azad-Ahmad (R)

Aarhus Kommunes kulturrådmand, Rabih Azad-Ahmad (R)

Ballonner blev sluppet løs fra tagterassen

Ballonner blev sluppet løs fra tagterassen

Idrættens Analyseinstitut, Videncenter for Folkeoplysning og Play the Games nye kontor i Aarhus.