Idan Artikel 22.07.2019

International konference om fysisk aktivitet og sundhed kommer til Danmark

SDU er den 28.-30. august vært for den internationale konference HEPA Europe 2019, som samler en lang række forskere og praktikere, der arbejder med fremme af sundhed gennem fysisk aktivitet.

Skrevet af: Søren Bang

Mere end 160 oplæg af internationalt førende praktikere, planlæggere og forskere med viden om fysisk aktivitet og sundhed er på programmet, når SDU i Odense den 28.-30. august er vært for konferencen HEPA Europe 2019.

HEPA, der står for ‘health-enhancing physical activity’, arbejder i regi af WHO Europa for fremme sundhed og trivsel blandt borgerne gennem fysisk aktivitet.

På konferencen er der mulighed for at få den nyeste viden på området og samtidig deltage i en række debatter og sociale arrangementer.

Konferencens tre keynote-talere er:

  • Dr. Esther van Sluijs fra University of Cambridge, som vil tale under overskriften ‘Promoting physical activity in children – child’s play?’
  • Dr. Melody Ding fra Sydney University, som inddrager det økonomiske aspekt ved inaktivitet med præsentationen ’Time to put a dollar sign on physical inactivity’.
  • Endelig sætter den verdenskendte danske aktitekt og byplanlægger, Jan Gehl, bymijøernes betydning til debat med oplægget ’Cities for People’.

Det er muligt både at tilmelde sig alle tre konferencedage eller nøjes med en enkelt dag. Fristen for tilmelding er onsdag d. 14. august.

Læs mere

 
 

Læs mere om konferencen og programmet på dens hjemmeside: www.hepaeurope2019.org