Idan Artikel 04.09.2014

Internationalt forum om hverdagsidræt

Gerlev Idrætshøjskole sætter fokus på fysisk aktivitet i relation til hverdagsliv og børns skolegang.

Den 24. september gæster et internationalt panel af eksperter og debattører Gerlev Idrætshøjskole ved Slagelse for at diskutere idræt og skolereform under overskriften: ’Designed To Move & its practical implication’.

Det internationale forum er arrangeret af Gerlev Idrætshøjskole i samarbejde med breddeidrætsorganisationen TAFISA, der også er partner i Designed To Move. Designed To Move er navnet på et stort anlagt Nike-støttet projekt med fokus på at modarbejde den globale udvikling i retning af stigende fysisk inaktivitet.

Dagen igennem er der særligt fokus på folkeskolen som ramme for børn fysiske aktivitet. Fra TAFISA deltager generalsekretær Wolfgang Baumann med et oplæg om, hvordan teoretisk viden om inaktivitet kan blive til aktiverende praksis, mens repræsentanter for Danmarks Idrætsforbund og Slagelse Kommune fortæller, hvordan deres samarbejde skal føre til mere idræt og fysisk aktivitet i folkeskolen.

Arrangementet er åbent for alle interesserede, men henvender sig primært til repræsentanter fra organisationer inden for sport og bevægelse, foreningsinstruktører, kommuner og regioner og uddannelsessektoren. Deltagelse koster 475 kr.

Mere information

 
 
Mere information om arrangementet her (pdf).
Læs også mere om arrangementet på Gerlev Idrætshøjskoles hjemmeside.