Idan Artikel 10.09.2014

Internationalt seminar om frivillighed i idrætten

Center for forskning i Idræt, Sundhed og Civilsamfund indbyder til et internationalt seminar om frivillighed i sport. Målgruppen er forskere, som på forskellig vis arbejder inden for feltet idræt, foreninger og frivillighed.

Skrevet af: Ditte Toft

Over de senere år er der kommet øget forskningsmæssig fokus på frivillighed på idrætsområdet såvel nationalt som internationalt. Derfor inviterer Center for forskning i Idræt, Sundhed og Civilsamfund (CISC) ved Syddansk Universitet til internationalt seminar den 10.-12. december.

Under overskriften ’Voluntary organization of sport – Development and challenges’ inviterer CISC forskere og ph.d.-studerende, der forsker inden for feltet sport, foreninger og frivillighed, til at indsende papers og deltage i seminaret.

Afsættet for seminarets program er deltagernes egne papers, som vil blive diskuteret på seminaret.

Ligeledes byder dagene på oplæg og et ’diskussionsseminar’ med den verdenskendte amerikanske sociologiprofessor Robert Putnam, der især er kendt for bogen ’Bowling Alone’.

Læs mere om seminaret

 
 

Seminaret finder sted den 10.-12. december i Odense. Interesserede deltagere skal tilmelde sig og samtidig indsende et abstract til paperet senest den 1. november til Bjarne Ibsen. Der er en deltagerbegrænsning på 20 deltagere.Læs mere om seminaret ’Voluntary organization of sport – Development and challenges’