Idan Artikel 02.11.2016

Kommuners forventninger til ’Fremtidens idrætsfaciliteter’

Idan har interviewet tre kommuner om deres baggrund for at deltage i projekt ’Fremtidens idrætsfaciliteter’, og hvilke udfordringer projektet kan belyse.

Brønderslev, Gladsaxe og Holstebro Kommune er blandt de kommuner, der er udvalgt til at være en del af forskningsprojektet ’Fremtidens idrætsfaciliteter’ for at generere mere viden om, hvad der har indflydelse på at skabe velfungerende idrætsfaciliteter.

Idan har talt med Lotte Worup, Fritids- og Kulturchef i Brønderslev Kommune, Holger Kortbek, Idrætschef i Gladsaxe Kommune og Henrik Schou Zacho, Biblioteks- og Kulturchef i Holstebro Kommune om deres forventninger til projektet, og hvilke udfordringer projektet kan belyse.

Se de tre videointerviews her:

    Lotte Worup, Brønderslev Kommune

    Holger Kortbek, Gladsaxe Kommune

    Henrik Schou Zacho, Holstebro Kommune

De tre kommuner er blandt de i alt 50 kommuner, som har deltaget i projektets første fase med fokus på idrætsfaciliteternes kommunale og organisatoriske rammer. De tre kommuner er også med i den kommende fase to, der har fokus på at undersøge faciliteternes benyttelse, brugertilfredshed, økonomi, tilstand og æstetik.  

’Fremtidens idrætsfaciliteter’ forløber over en treårig projektperiode og er et samarbejde mellem Idrættens Analyseinstitut og Center for forskning for Idræt, Sundhed og Civilsamfund med støtte fra TrygFonden og Lokale og Anlægsfonden. Læs mere om forskningsprojektet her 

Se mere

 
 
Læs mere om forskningsprojektet 'Fremtidens idrætsfaciliteter'
Se også videointerviews med Esben Danielsen og Jan Milandt, som giver deres bud på udfordringer og behov for fremtidens idrætsfaciliteter