Idan Artikel 16.04.2014

Konference om livsstilsidræt

Livsstilsidræt er sammen med udviklingen og aktiveringen af byrum på programmet på konferencen Sport Futura 2014, der finder sted i Malmø den 23.-24. april.

Skrevet af: Ditte Toft

Det udendørs rum med byen og naturen er rammen om mange idrætsaktiviteter og er sammen med det øgede fokus på at skabe rekreative områder i fokus på konferencen Sport Futura 2014. Konferencen stiller samtidig skarpt på livsstilsidrætter, og hvordan de er med til at forme især det urbane landskab.

Sport Futura 2014 finder sted den 23.-24. april i Malmø med oplæg fra både arkitekter, aktive og ledere i livsstilsidrætter. Herudover er en række idrætsentreprenører, bl.a. inden for aktiviteten Xpogo, der minder om kængurustylter, blandt oplægsholderne.

Inden for emnet byudvikling bl.a. er der mulighed for at høre om arkitekters arbejde med at inddrage idrætsaktiviteter i designet af byrum, ligesom der er oplæg om konkrete projekter som udviklingen af gadeidrætsfaciliteten ’Street Dome’ i Haderslev og Kabelpark København til wakeboard og vandski.

Inden for livsstilsidrætter og events er der bl.a. oplæg om longboard, bmx, sejlsport og e-sport.

Om konferencen Sport Futura 2014

 
 

Konferencen er arrangeret af City of Malmo og Event in Skåne og finder sted i Malmø den 23.-24. april. Pris for deltagelse er 275 euro.

Læs mere om konferencen Sport Futura 2014