Idan Artikel 04.03.2010

Konference om sport og innovation

Med U21-EM i fodbold som case sætter Active Institute på en konference den 15. april fokus på begrebet eventbaseret innovation.

Skrevet af: Martin Hedal

Active Institute, der holder til ved Århus Universitet, sætter for tiden fokus på begrebet ’eventbaseret innovation’. Instituttet indbyder i den forbindelse sammen med Region Midtjylland, Århus, Viborg og Herning Kommune til konference om emnet.

EM-slutrunden for U21-hold i fodbold skal i 2011 afvikles i Midtjylland, og konferencen stiller skarpt på, hvad der findes af innovationsmuligheder for virksomheder, der ønsker at være en del af den store fodboldevent. Samtidig giver konferencen et bredere indblik i samspillet mellem sport, teknologi og innovation.

Blandt oplægsholderne er Uffe Elbæk, der var direktør for World Outgames 2009, Christian Bordinggaard fra DBU, der fungerer som turneringsdirektør for U21-slutrunden, og Kenneth Olausson, der er direktør i den svenske sport- og innovationsvirksomhed Innovation Impact og tidligere har holdt oplæg i forbindelse med Idrættens Analyseinstituts udgivelse af rapporten ’Idrættens Iværksættere’.