Idan Artikel 03.12.2007

Kursus for journalister

Journalister kan udvikle deres journalistik om sport og motion på diplomkurset 'Sved for millioner'.

Skrevet af: Redaktionen

For andet år i træk tilbyder den journalistiske efteruddannelse 'Update' et diplomkursus i journalistik om sport og motion. Kurset er udviklet i samarbejde med Play the Game og Idrættens Analyseinstitut med freelancejournalisten Jonna Toft som underviser.Vil du have overblik over udviklingstendenserne og de politiske brændpunkter i vores idrætsliv? Så tag med på diplomkurset 'Sved for millioner' på Update med undervisningsdage den 4.-5. februar og 12.-13. marts 2008.

På modulet vil du få skærpet din viden om, hvordan befolkningens idræt udvikler sig, og hvilke problemfelter, det fører med sig, bl. a. hvad angår idrætsfaciliteter, frivillighed og pengestrømme. Du vil få en dybere forståelse af, hvorfor sport spiller så intenst på vores følelsesliv, og du vil få indblik i det idrætspolitiske magtspil og blive i stand til at opdyrke nye vinkler og ramme nye læsergrupper.

Underviser

: Jonna Toft, freelancejournalist med idræt og sundhed som speciale. Har undervist på 8. semester på DJH i et fagspeciale i journalistik om sport og motion. På kurset deltager adskillige meget kvalificerede gæstelærere. 

Forløb

: Modulet strækker sig over to seminarer á to dage samt en eksamensopgave, som afleveres inden 7. april 2008. Består du eksamensopgaven, vægtes modulet med 5 ECTS-points på diplomuddannelserne i journalistisk arbejde. 

Målgruppe

: Journalister og kommunikationsmedarbejdere, der skriver om sport eller motionsområdet.

Pris

: 5.850 kr.

Undervisningssted

: UPDATE, Høegh-Guldbergs Gade 4, 8000 Århus C.