Idan Artikel 26.09.2012

Leg under nye former

På konferencen ’Leg under nye former’, den 8. november på Gerlev Idrætshøjskole, præsenterer Syddansk Universitet en række nye analyser og forskningsresultater inden for området leg.

Skrevet af: Ditte Toft

Legepatruljer i skolegården, kommunale investeringer i legepladser og udvikling af nye digitale lege og legeredskaber. Interessen for leg med særligt fokus på fysiske lege er på dagsordenen mange steder.

Center for forskning i Idræt, Sundhed og Civilsamfund (CISC) ved Institut for Idræt og Biomekanik, Syddansk Universitet, inviterer derfor til konferencen ’Leg under nye former’, som præsenterer en række nye analyser og resultater fra forskningsprojekter med legen som omdrejningspunkt.

Forskningsprojekterne har afsæt i CISC’s forskningsprogram ’Bevægelse, Leg og Idræt’, og blandt oplægsholderne er Signe Højbjerre Larsen, Christian Engell og Lise Specht Petersen, alle ph.d.-stipendiater ved Syddansk Universitet, Arthur Stryjak og Lars Hazelton fra Gerlev Legepark, Helle Skovbjerg Karoff, adjunk ved Aalborg Universitet, samt Lars Elbæk og Henning Eichberg, henholdsvis lektor og professor ved Syddansk Universitet. Hent programmet til konferencen her

Deltagelse i konferencen er gratis, men ved udeblivelse påfalder et gebyr. Tilmelding skal ske senest den 1. november på sdu.dk/cisc.