Idan Artikel 03.03.2017

Møderække giver inspiration til at modernisere skoler

I marts, april og maj 2017 ruller Lokale og Anlægsfonden og Realdania ud med et fagligt roadshow for alle, der vil opgradere skolernes fysiske rammer.

Skrevet af: Jonna Toft

På mange skoler er der brug for at optimere og modernisere de fysiske rammer, så de i højere grad tilgodeser både skolebørn og lokalbefolkning.

Alle interesserede kan få inspiration og gode råd til dén proces ved møderækken ’Skolen 24/7’, som Lokale og Anlægsfonden og Realdania holder fem steder i landet her i foråret.

Møderne foregår:16. marts kl. 14-17 Søndervangskolen, Aarhus30. marts 14-17 Skanderup-Hjarup Forbundsskole, Kolding 4. april kl. 14-17 Vanløse Skole, København 16. maj kl. 14-17 Mosedeskolen, Greve 31. maj kl. 14-17 Stolpedalsskolen, Aalborg.

Ved møderne kan man høre om, hvad der sker, når kommuner, foreninger og erhvervsliv går sammen om at udvikle skolerne til et lokalt samlingspunkt. Desuden kan man få gode råd om inddragelsesprocesser og få inspiration til at tænke i multifunktionelle og fleksible løsninger.

Samtidig er der udgivet et nyt inspirationskatalog, ’Skolen 24/7 – rammer for en aktiv skole’. Her præsenteres en række nytænkende løsninger på, hvordan skoler kan åbnes og gøres tilgængelige for alle.

Læs mere

 
 
Læs mere hos Lokale og Anlægsfonden: Skolen 24/7 - mød os og få inspiration til aktive skoler