Idan Artikel 26.07.2016

Netværkskonference sætter fokus på bevægelse på tværs

Kommunerne kan blive klogere på, hvordan de kan assistere skolerne i deres arbejde med at skabe mere bevægelse i skoledagen, når projektet Bevægelse på Tværs holder netværkskonference den 21. september i Nyborg.

Skrevet af: Redaktionen

Bevægelse på Tværs er et projekt, der klæder kommunerne på til bedre at kunne understøtte skolernes arbejde med at få mere bevægelse ind i dagen. Bag projektet står Dansk Skoleidræt og Nordea-fonden, og på netværkskonferencen den 21. september i Nyborg får deltagerne mulighed for at lære af andres erfaringer og idéer.

På konferencen vil en række forskellige kommuner komme med oplæg omkring deres erfaringer med at samarbejde med skolerne, og i en netværkssession kan deltagerene få mulighed for at sparre med hinanden og udveksle ideer. Endelig vil der være et oplæg af Søren Østergaard, leder af Center for Ungdomsstudier, om perspektiver på det gode samarbejde mellem forening og forvaltning.

Som en del af konferencens fokus på nye samarbejder og den åbne skole inviteres deltagerne til at tage en gæst med fra lokalområdet – det kunne enten være en lokal samarbejdspartner eller potentiel ny samarbejdspartner.

Konferencen henvender sig primært til ledere og ansatte i landets kommunale forvaltninger med fokus på sundhed og bevægelse i skolen, men også idrætsforeninger, uddannelses- og forskningsorganisationer, skoleorganisationer og politikere kan have interesse i at deltage.

Læs mere