Idan Artikel 20.09.2019

Ny blog om krop, idræt og bevægelse

Professionshøjskolen, VIA University College, har netop lanceret en blog om krop, idræt og bevægelse under navnet RE:MOVE. 5. december 2019 holder VIA en konference om idræts- og bevægelsesglæde i daginstitutioner og på skoler.

RE:MOVE er en ny blog, som hører under VIA’s forskningsprogram Krop, Idræt og Bevægelse. Bloggen formidler kvalitativ forskning på børn- og ungeområdet for forskere, konsulenter, studerende, idrætsorganisationsfolk og andre fagfolk, der til dagligt arbejder med børn, unge og bevægelse – eller blot er nysgerrige på feltet.

VIA vil med bloggen gøre viden om krop, idræt og bevægelse mere overskuelig og tilgængelig. Udover at orientere om forskningsaktiviteter bliver opinionsindhold om problemfelter og nye tendenser delt. RE:MOVE har desuden et nyhedsbrev, der påminder om aktuelt indhold fra forskningsfeltet.

Konference om idræts- og bevægelsesglæde i daginstitutioner og på skoler

Foruden at videndele gennem bloggen inviterer RE:MOVE årligt til en konference, hvor nye perspektiver på og spørgsmål til bevægelse blandt børn og unge er på dagsordenen. Konferencen kan således være en inspirationskilde for undervisere og studerende såvel som konsulenter og idrætsorganisationer.

Den første RE:MOVE-konference bliver afholdt torsdag den 5. december 2019 på Campus C i Aarhus, og der er tilmeldingsfrist onsdag den 13. november 2019.

Læs mere