Idan Artikel 04.03.2015

Opstartsseminar i Idrætssektorens Udviklingsforum

Det foreløbige program er klar for opstartsseminaret i Idrætssektorens Udviklingsforum, hvor medlemmerne af udviklingsforummet mødes første gang.

Skrevet af: Redaktionen

Startskuddet går til Idrætssektorens Udviklingsforum, når medlemmerne samles første gang til et opstartsseminar mandag den 13. april i NRGi Arena i Aarhus. Det foreløbige program er nu klar med en række oplægsholdere.

Alle medlemmer af Idrætssektorens Udviklingsforum har endvidere mulighed for gratis deltagelse i Nordic Venue Forum, som finder sted på Comwell Aarhus i dagene 14.-15. april med tyvstart ved et socialt arrangement om aftenen den 13. april.

Program

10.00-11.00:Præsentation af baggrundsgruppen og medlemmerne af forummet.

11.00-13.00:Åbningsdiskussion ved Jarl Christensen, Conceptmaking

Hvorfor nye organisationer i mange tilfælde giver de etablerede spillere baghjul… I eksponentielle organisationer sker udviklingen ikke lineært, men i store ryk, ikke mindst dikteret af mulighederne i den teknologiske udvikling. Hvordan kommer den teknologiske udvikling til at vende op og ned på virksomheder, forvaltninger og hele brancher i de kommende år? Hvorfor må store, traditionelle organisationer og virksomheder om få år se sig truet eller distanceret af små iværksættere, som vi måske slet ikke kender endnu?

Hvilke perspektiver giver udviklingen for netop din organisation i fremtidens idrætssektor?

13.00-13.45:Frokostbuffet, Café Break

13.45-14.45:         Forventningsafstemning og dialog om aktiviteterne og arbejdsformen i Idrætssektorens Udviklingsforum 2015-2016. Temagrupperne. Indhold, form og mødedatoer

Information om studietur til London, ultimo 2015 v/Svend Elkjær, Sports Marketing Network

Valg af 1-2 medlemmer til baggrundsgruppen fra medlemskredsen

Netværket mellem møderne v/projektleder og analytiker Martin Hedal, Idrættens Analyseinstitut

14.45-15.00:Kaffe

15.00-16.30:How to engage with the consumers of the future?

Oplæg og diskussion ved Ian Nuttall, grundlægger af Xperiology of vært for de kommende dages Nordic Venue Forum i Aarhus.

Ledere af arenaer til sport, kultur og underholdning over hele verden har store udfordringer med at engagere og fastholde publikum. Teknologi, design og branchekonstellationer og forbrugermønstre ændrer sports- event- og underholdningsbranchen radikalt. Få nogle eksempler og deltag i dialogen om perspektiverne for din virksomhed.

16.30-17.15:Ekstra arrangement: Et besøg i Marselisborg Hallen, hvor klubchef Anders Christensen fra Danmarks største atletik- og motionsklub, Aarhus 1900, fortæller om de ambitiøse planer om at gøre den foreningsdrevne hal til Danmarks førende kraftcenter for atletik og motion under mottoet ’Motorik på tværs’..

17.15-18.00Mulighed for en lille løbetur. Vi jogger en lille tur (5-6 km) i området ved Aarhus Stadion. Undervejs passerer vi blandt andet nogle idrætsanlæg, der har kendt bedre tider, en Michelin-restaurant, et kongeligt slot og nogle af byens mest populære anlæg til fysisk aktivitet i det fri.

20.00-:Mulighed for deltagelse i socialt event ved åbningen af Nordic Venue Forum, Comwell Aarhus, Værkmestergade 2

14.-15. aprilMulighed for deltagelse i Nordic Venue Forum (deltagerprisen er inkluderet i medlemskabet af Idrætssektorens Udviklingsforum). Kræver forhåndstilmelding.