Idan Artikel 19.04.2017

Play the Game 2017 – call for papers

Play the Game inviterer alle til at bidrage med viden og erfaring under Play the Game 2017. Der er nu åben for indsendelse af abstracts.

Skrevet af: Redaktionen

Play the Game fejrer sit 20-års jubilæum, når dørene åbnes for fire dages intens debat om brændpunkter i international idræt ved den tiende konference, Play the Game 2017. Dette års konference vil finde sted i den hollandske by Eindhoven i dagene 26-30. november.

Igennem de seneste 20 år har Play the Game konferencerne været med til at rejse centrale idrætsdebatter internationalt, og det skyldes først og fremmest konferencens mange indsigtsfulde, kreative og ofte modige oplægsholdere og debattører.

Play the Game inviterer i sit ’call for papers’ derfor alle akademikere, journalister, repræsentanter fra idrættens organisationer og andre interessenter til at bidrage med viden, erfaringer og debat ved dette års konference, der har fået titlen ”Riding waves of change”.

Selvom ingen emner på forhånd er udelukket, har Play the Game udvalgt en række emner, der forventes at være særligt relevante:

  • Governance in sport: Change or be changed?
  • The global fight against doping: Facing a breakthrough or a breakdown?
  • Mega-events and public rights: An intensifying battle
  • Disrupting sport: Winners and losers in the era of technology
  • The sports market: A crime scene with impunity?
  • Who will guard the guardians? Whistleblowers and media under pressure

Play the Games hjemmeside er det muligt at læse mere om konferencens hovedtemaer og om de åbne sessioner, der giver mulighed for at præsentere oplæg, der ligger uden for konferencens hovedtemaer eller har karakter af mere personlige beretninger.

På konferencens hjemmeside er det også muligt at hente mere information om indsendelse af abstracts. Sidste frist er tirsdag den 6. juni 2017.

Mere information