Idan Artikel 26.03.2021

Play the Game holder informationsmøde for mulige værtsbyer for 2022-konferencen

Der er stor interesse for planerne om at holde den næste Play the Game-konference i Danmark, og alle byer, der er interesserede i at være værter for konferencen, bliver nu indbudt til et online informationsmøde i april. Det er muligt at downloade informationsmateriale allerede nu.

Skrevet af: Redaktionen

Nyheden om, at Play the Game efter syv år udenlands vil lægge sin næste konference på dansk grund, er blevet modtaget med stor interesse i det danske event-miljø.

For at sikre at alle interesserede får tilstrækkelig viden og mulighed for at spørge ind til kriterierne, afholder Play the Game et online informationsmøde tirsdag 13. april kl. 9-10.30.

”Vi er glædeligt overraskede over de mange henvendelser, og alle fortjener en ordentlig behandling,” siger Play the Games internationale chef Jens Sejer Andersen, som håber på, at en endelig beslutning om, hvor konferencen placeres, kan træffes omkring sommerferien.

Play the Game håber at kunne holde konferencen i tæt tidsmæssig tilknytning til DGI’s Landsstævne og Tour de France-starten. Derfor er 27.-30. juni foreløbig udset som de foretrukne konferencedage.

For at tilbyde en ensartet orientering til alle interesserede, har Play the Game lavet et informationsmateriale, som beskriver konferencen, hvad den tilbyder, og hvad den kræver at afholde. Materialet kan downloades her.

Tilmelding til informationsmødet skal ske til konferencemanager Maria Suurballe, maria@playthegame.org eller mobil +45 2020 6838.

Læs mere