Idan Artikel 08.07.2021

Play the Game søger analytiker i sports policy og governance

Play the Game under Idrættens Analyseinstitut (Idan) søger en analytiker med akademisk eller tilsvarende ekspertise, som kan bidrage til at fastholde og udbygge vores førerposition i den internationale debat om idrætspolitik og sports governance.

Skrevet af: Play the Game

Idrættens Analyseinstitut er en selvejende institution under Kulturministeriet, som skal skabe overblik over og indsigt i idræt og folkeoplysning nationalt og internationalt. Idan er også ansvarlig for at drive det internationale initiativ Play the Game, der arbejder for at fremme demokrati, åbenhed og ytringsfrihed i international idræt.

Play the Game er regelmæssigt involveret i internationale projekter med fokus på sports governance og beslægtede idrætspolitiske emner.

Som vores sports policy og governance-analytiker bliver din primære opgave at udvikle, styre, afslutte og kommunikere forsknings- og analyseprojekter. Du kan forvente, at du af og til skal repræsentere Play the Game som oplægsholder og mødedeltager i ind- og udland.

Du skal være med til at bane nye veje til finansiering af Play the Games aktiviteter, og du må gerne have erfaring med fundraising i EU, private fonde og lignende.

Du kan dokumentere solid erfaring og stærke kompetencer inden for kvantitative researchmetoder. Erfaring med indikatorbaserede analyser er en fordel. Du er desuden i stand til hurtigt at skabe dig overblik over aktuelle idrætspolitiske situationer og sammenfatte din viden i analyser, der kan kvalificere den offentlige debat.

Du behersker engelsk ubesværet og på højt niveau i skrift og tale, og din ekspertise går hånd i hånd med en evne til at formidle kompleks viden til et bredt publikum. Kendskab til andre hovedsprog er en fordel.

Du er fleksibel i opgaveløsningen og kan både lide at arbejde selvstændigt og i samarbejde med andre. Du leverer med høj kvalitet og til aftalt tid, og du har flair for at arbejde i et miljø med politiske interessenter.

Selv om dit primære område er det internationale arbejde i Play the Game, kommer dine kompetencer også i spil i instituttets øvrige arbejde med dansk idræt og folkeoplysning.

Arbejdspladsen er Play the Games kontor i hjertet af Aarhus. Du får 25 dygtige, ambitiøse kolleger og et arbejdsmiljø, hvor der er højt til loftet, kort til smilet og stor indflydelse på eget arbejde.

Første samtalerunde finder sted tirsdag den 7. september og anden runde torsdag den 16. september, begge i Aarhus.

Løn- og ansættelsesvilkår forhandles individuelt med udgangspunkt i relevant overenskomst. Tiltrædelse snarest muligt efter 1. oktober.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte international chef Jens Sejer Andersen på jens@playthegame.org eller direktør Troels Rasmussen på troels.rasmussen@idan.dk.     

Ansøgning og CV skrives på engelsk og sendes sammen med eksamensbeviser i en samlet pdf-fil til job@idan.dk med ’Play the Game analytiker’ i emnefeltet senest mandag den 30. august kl. 12.00.