Idan Artikel 17.02.2010

Portrætter og beskrivelser af 'idrættens virtuelle arenaer'

Læs Idans portrætter af 'idrættens virtuelle arenaer' som en del af projektet ’Idrættens Iværksættere’ og de 'virtuelle arenaers' beskrivelser af sig selv.

Skrevet af: Martin Hedal

 

Conventus: It-system boomer i DGI

400 idrætsforeninger har i 2009 købt systemet Conventus for at effektivisere administrationen og kommunikationsgangene. Det er et resultat af et tæt samarbejde mellem idrætsorganisationen DGI og iværksættervirksomheden Conventus.

Læs Idans portræt

SportsPeople: Digital hånd til idrættens frivillige

It-udviklingsvirksomhed lancerer gratis webbaseret klubsystem målrettet den organiserede idrætsverden. Sport One Danmark er gået ind i projektet som kommerciel partner.

Læs Idans portræt

 

Seek4fitness: 'Virtuelle arenaer' vil fusionere

Til januar går endnu en dansk ’virtuel sportsarena’ i luften. Seek4fitness har et klart internationalt sigte og spår, at mange af iværksætterne bag de nye sports- og motionsrelaterede sociale onlinenetværk på sigt vil gå sammen i kampen om at erobre verden.

Læs Idans portræt 

Arena365: Arenaboomet fortsætter - på nettet

Virtuelle arenaer boomer på nettet. Seneste skud på stammen er Arena365.com, som kraftigt opfordrer den organiserede og uorganiserede idrætsverden til at benytte sig af de nye gratis værktøjer på nettet.

Læs Idans portræt

Wexer: Nyt online fitnesscenter

Tidligere Fitness dk-direktør Rasmus Ingerslev lancerer online fitnesscenter i Danmark – og resten af verden. Videoer, interaktion og motivation er vigtige elementer i den ambitiøse satsning.

Læs Idans portræt

Trainingpartner: Fællesskaber vil øge motivationen

Ny idrætsiværksætter satser på internettet som katalysator for nye motionsfællesskaber – og flere er på vej.

Læs Idans portræt

Sportzlife: Sportens Facebook på vej

Væksten i sociale medier på nettet rammer for øjeblikket sporten. Virksomheden Sportzlife vil samle alt under én paraply og være sportens svar på Facebook. Det kan skabe nye organisationsformer i idrætten.  

Læs Idans portræt

Endomondo: GPS skal motivere til motion

Danske Endomondo lancerer i forbindelse med årets DHL-stafet i København et site på nettet, der ved hjælp af GPS-teknologi registrerer alt om turen rundt i Fælledparken. 

Læs Idans portræt