Idan Artikel 30.11.2021

Praktikant til analyse i krydsfeltet mellem sport og økonomi

Er du en teoretisk velfunderet og metodestærk økonomistuderende - gerne med interesse for sport? Vil du gerne prøve kræfter med samfundsvidenskabelige analyser og formidling? Så søger Idrættens Analyseinstitut en praktikant (projektorienteret forløb) til forårssemesteret 2022.

Skrevet af: Redaktionen

Idrættens Analyseinstitut er en selvejende institution under Kulturministeriet, som blandt andet har til opgave at analysere konsekvenser af og perspektiver ved politiske initiativer i forhold til idræt. Nu søger vi en praktikant til et forskningsprojekt om den økonomiske værdi for borgerne lokalt og nationalt i forbindelse med afholdelsen af Tour de France i Danmark i 2022.

Projektet tager udgangspunkt i den betingede værdisætningsmetode, og du vil få mulighed for at følge projektet fra kvalificering af spørgeskema til afrapportering. Desuden vil du blive tilknyttet andre projekter ad hoc.

Vi forestiller os, at du er i gang med en økonomisk kandidatuddannelse (eksempelvis stud.oecon eller lignende), og vi forventer, at du er analytisk, kan arbejde selvstændigt og trives med flere sideløbende processer og deadlines.

Arbejdsmæssigt er du grundig og systematisk. Du skal både kunne arbejde selvstændigt og kunne indgå i samarbejder med andre. Det er en fordel at have erfaring med opsætte spørgeskemaer, ligesom vi forventer, at du har den faglige værktøjskasse i orden og er stærk i økonometri.  

Sammen med dygtige kolleger vil du indgå i et miljø, der er kendetegnet ved stort engagement, kort til smil og høj kvalitet i opgaveløsningen. Du vil blive inddraget på lige fod med vores øvrige analytikere både fagligt og socialt, og du vil få din daglige gang i hjertet af Aarhus, hvor vi bor.

Det projektorienterede forløb løber over ét semester med start i januar-februar 2021 og er en fuldtidsstilling, men vi følger de regler, der er for projektorienterede forløb på din uddannelse. Praktikforløbet er ulønnet.

Vi behandler løbende ansøgningerne, så send din ansøgning, CV og karakterudskrift til job@idan.dk snarest muligt og senest 21. december 2021. Skriv ”Praktikant” i emnefeltet.