Idan Artikel 21.08.2019

Redaktør og kommunikationskonsulent til Idrættens Analyseinstitut

Idrættens Analyseinstitut sætter et nyt hold og søger bl.a. en redaktør og en kommunikationskonsulent, der skal være med til at skabe instituttets fremtidige formidlingsmæssige profil.

Skrevet af: Redaktionen

Idrættens Analyseinstitut, der også rummer Videncenter for Folkeoplysning og Play the Game, har til opgave at skabe overblik over og indsigt i idræt og folkeoplysning nationalt og internationalt.

Vi vil udvikle de bedste undersøgelsesdesigns, lave skarpe analyser og formidle dem handlingsorienteret til både beslutningstagere og praktikere. Vi kombinerer rollerne som forsker, konsulent og formidler, og vi gør det på grundlag af vores fire værdier: Uafhængighed, faglighed, relevans og gennemslagskraft.

Redaktør:

Du har solid journalistisk erfaring, du kan skrive og redigere med sikkerhed og overskud, og du kan være sparringspartner for kolleger og ledelse. Du har et stort overblik over både dansk og international idrætspolitik og et godt kendskab til folkeoplysning og tilgrænsende områder – og dertil en god fornemmelse for områdets målgrupper og interessenter. Du kan arbejde selvstændigt, og du trives med flere sideløbende processer og deadlines. Du er vant til at formidle kompliceret stof, har styr på detaljer og særdeles gode engelskkundskaber. Du er initiativrig, god til at skabe resultater sammen med andre og vil gerne stå på tæer for at nå dine og vores fælles mål.

Kommunikationskonsulent: Du er god til at omsætte analytiske pointer i tunge rapporter til let tilgængelig viden i læsevenlige formater, som for eksempel skarpe notater og inspirationskataloger. Du evner at kommunikere kompliceret stof klart, og du trives med flere sideløbende processer og deadlines. Du er stærk til visuel kommunikation, og du kan lide at arbejde med både fængende PowerPoints, infografikker og videoproduktion. Du forstår dig på SoMe, og du er i det hele taget et multitalent inden for kommunikation. Du har gode engelskkundskaber – og så er du initiativrig, god til at skabe resultater sammen med andre og vil gerne stå på tæer for at nå dine og vores fælles mål.

Andre relevante kompetencer for begge stillinger er flair for it, indsigt i idrætsjura samt indsigt i beslægtede områder som kulturområdet eller innovationsområdet.

Som redaktør/kommunikationskonsulent vil du have din daglige gang i hjertet af Aarhus, hvor Idan har sine lokaler. Du får dygtige kolleger og et arbejdsmiljø, hvor der er højt til loftet, kort til smil og stor indflydelse på eget arbejde.

Der gennemføres 1. samtaler onsdag den 18. september og 2. samtaler tirsdag den 24. september. Der benyttes en case til 2. samtalen.

Løn- og ansættelsesvilkår forhandles individuelt med udgangspunkt i relevant overenskomst. Forventet tiltrædelsesdato er den 1. november 2019. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte international chef Jens Sejer Andersen på jens@playthegame.org eller direktør Jakob Rathlev på jakob.rathlev@idan.dk.

Send ansøgning, CV og eksamensbeviser i en samlet pdf-fil til job@idan.dk med angivelse af ’Redaktør’ eller ’Kommunikationskonsulent’ i emnefeltet og senest den 10. september.