Idan Artikel 28.11.2013

Seminar om frivilligt arbejde

Center for frivilligt socialt arbejde afholder et seminar den 9. december, hvor de første resultater af en ny undersøgelse af danskernes frivillige arbejde bliver præsenteret.

Skrevet af: Ditte Toft

I 2012 gennemførte en forskergruppe bestående af forskere fra forskellige danske universiteter og SFI Det Nationale Forskningscenter for Velfærd en undersøgelse af det frivillige arbejde i Danmark. 

På et halvdagsseminar den 9. december, arrangeret af Center for frivilligt socialt arbejde (CiFri), præsenterer forskergruppen bag undersøgelsen de første resultater.

2012-undersøgelsen af danskernes frivillige arbejder følger op på en tilsvarende undersøgelse fra 2004, og på konferencen præsenterer forskergruppen derfor både 2012-resultaterne, men belyser samtidig udviklingen, der er sket siden 2004. Halvdagsseminaret om danskernes frivillige arbejde finder sted den 9. december kl. 13-16 hos SFI Det Nationale Forskningscenter for Velfærd i København. Deltagelse i seminaret er gratis, men tilmelding er påkrævet, da der er et begrænset antal pladser. Tilmelding skal ske seneste den 4. december til Mette Hjære, Center for frivilligt socialt arbejde: mh@frivillighed.dk. 

Læs mere