Idan Artikel 16.04.2019

Seminar om idræt i byens rum

Hvordan kan byens rum i højere grad danne ramme om idræt og bevægelse? Kan klimatilpasning hjælpe? Det bliver debatteret på et seminar 7. maj i Kokkedal.

Skrevet af: Jonna Toft

Mens idrætshaller og boldbaner ofte summer af liv, kan parkeringspladser og udenomsarealer ligge øde hen. Nu sætter Lokale og Anlægsfonden, Idræts- og Fritidsfaciliteter i Danmark og Klimatilpasning Kokkedal fokus på, hvordan man kan skabe liv og bevægelse i byens rum og måske kombinere det med klimatilpasninger.

Det sker ved seminaret ’Idræt på vrangen’, der foregår tirsdag 7. maj kl. 9.30-15 i Egedal Byens Hus i Kokkedal. Programmet byder på inspiration fra tre projekter, der på hver deres måde viser vej. I Kokkedal og ved Gladsaxe Idrætscenter har man tænkt klimatilpasning og nye faciliteter til idræt og bevægelse sammen. Og i Ikast har man i det nye Multihus Hjertet flettet ’inden for’ og ’uden for’ tæt sammen.

Seminaret er især målrettet byplanlæggere, kultur- og idrætsfolk i kommunerne, aktive i foreninger samt landskabsarkitekter og andre rådgivere. Det er gratis at deltage, men der kræves tilmelding.

 

Læs mere

 
 

Læs mere hos Lokale og Anlægsfonden: Konference: Idræt på vrangen