Idan Artikel 27.04.2016

Seminar vil styrke viden om anlæg af græsboldbaner

Den 30. maj 2016 inviterer Institut for Geovidenskab og Naturforvaltning til seminar om, hvordan man kan optimere arbejdsprocessen i anlæg af grønne græsboldbaner

Skrevet af: Anna Rex Wittig

I Danmark anlægges der mange græsboldbaner. Det kræver viden om, hvordan man undgår typiske fejl, sikrer overensstemmelse mellem forventning til banekvalitet, det aktuelle areal og økonomien, der er til rådighed, samt driften af anlægget.

Institut for Geovidenskab og Naturforvaltning ved Københavns Universitet byder derfor til seminar den 30. maj 2016, hvor der er mulighed for at udveksle erfaring med anlæg af grønne græsboldbaner.

Der vil i løbet af dagen være en række input. Kim Tang, konsulent hos Danske Anlægsgartnere vil bl.a. tale om normerne for anlæg, og Henrik Brandt, direktør for Idrættens Analyseinstitut vil med afsæt i en undersøgelse på idrætsområdet fortælle om udviklingen i relation til fodbold og boldbaner.

Sidste frist for tilmelding er den 20. maj 2016. Deltagelse koster 1.400 for abonnenter på Skov & Landskabs Videntjeneste og 1.700 for øvrige eksklusiv moms.

Læs mere

 
 
Tilmeld dig til arrangementet den 30. maj 2016 her
Se programmet for dagen