Idan Artikel 02.10.2012

Seminarer sætter fokus på løb

Dansk Atletik Forbund og Syddansk Universitet afholder den 11. november to seminarer om løb. Et seminar går tæt på motions- og konkurrenceløb i teori og praksis, mens et andet belyser motionsløb som event.

Skrevet af: Ditte Toft

Forskellige aspekter af løb er på programmet, når Dansk Atletik Forbund (DAF) og Syddansk Universitet (SDU) den 11. november indbyder til to sideløbende seminarer om henholdsvis motionsløbsevents og motions- og konkurrenceløb.

Arrangørseminar

Arrangørseminaret henvender sig til motionsløbsarrangører fra foreninger, der er medlem af DAF. 

Seminaret ser nærmere på, hvor markedet for motionsløbsevents er på vej hen, og hvordan en klub får succes med motionsløbsarrangementer. Blandt oplægsholderne er analytiker Peter Forsberg fra Idan, som bl.a. har udarbejdet rapporten ’Motionsløbere i Danmark – Portræt af danske motionsløbere’, direktør i DAF, Jakob Larsen, og løbsleder fra Copenhagen Challenge, Thomas Veje Olsen.

Løberseminar

Løberseminaret tager afsæt i sessioner med både praktik og teori fat i træning af både motions- og konkurrenceløbere. 

Seminaret henvender sig til motions- og konkurrenceløbere, trænere og ledere for løbeklubber. Blandt oplægsholderne på løberseminaret er eliteløber og OL-deltager, Andreas Bube, motionskonsulent i DAF, Thomas Nolan, samt Team Danmarks styrketræningsekspert og fysiolog, Thue Kvorning. Seminarerne finder sted den 11. november kl. 10.00-17.00 på Syddansk Universitet i Odense. Tilmelding skal ske senest den 26. oktober. Pris for deltagelse i arrangørseminaret er 250 kr., og seminaret er kun for motionsløbsarrangører fra foreninger, der er medlemmer af DAF. Pris for deltagelse i løberseminaret 250 kr. for deltagere fra foreninger, der er medlem af DAF, samt studerende og ansatte ved SDU. Ellers er prisen 400 kr.