Idan Artikel 28.02.2011

Stor interesse for Idan-konference

Konferencen ’Idrættens største udfordringer - faciliteter, forening og forretning’ i Vejen Idrætscenter, den 25.-26. maj sætter en række af tidens vigtigste idrætspolitiske spørgsmål til debat. Der er stor interesse for arrangementet, der har 272 deltagere. 

Skrevet af: Redaktionen

Opdateret den 19. maj 2011) Hvad er tidens største idrætspolitiske udfordringer i en tid med økonomisk pres på de offentlige kasser? Og hvem har de bedste løsninger? Idrættens Analyseinstitut tager et konstruktivt og kritisk blik på den danske idrætssektor på en konference i Vejen Idrætscenter, den 25.-26. maj 2011. Konferencen har et tætpakket program med højtkvalificerede oplægsholdere og debattører, der sætter fokus på bedre drift og indretning af idrætsfaciliteter, bedre udnyttelse af it-løsninger og ny teknologi, innovation og udvikling af idrætstilbuddene, konkurrencen mellem foreningslivet og den kommercielle sektor og vigtige spørgsmål om idrættens fremtidige struktur og økonomi. Målgruppen er offentlige forvaltninger, idrætsorganisationer, idrætsudbydere, iværksættere, politikere, idrætsråd, folkeoplysningsudvalg, medier, leverandører og alle andre med interesse for idrættens mest brændende spørgsmål. Dele af programmet kører i to spor ’Fremtidens idrætsfaciliteter’ og ’Idrættens største udfordringer’. Man kan frit skifte mellem de to spor. På konferencen offentliggør Idan rapporten 'Idrættens virtuelle arenaer. Internettet forandrer idrætten - analyse og perspektiver'. Rapporten ser på udfordringer og muligheder for idrætten i ny teknologi og sociale medier. Projektet er støttet af Nordea-fonden og DGI/DDS. Pr. 19. maj har arrangementet 272 deltagere på deltagerlisten.  

Idan har allieret sig med Lars Steen Pedersen fra firmaet LSP RESOLVE, der rådgiver danske og udenlandske erhvervsvirksomheder om strategi, organisation og drift. Vi har inviteret nogle af idrættens frontløbere fra idrætsfaciliteter, idrætsorganisationer, foreninger, faciliteter, kommercielle udbydere af idræt, kommuner og andre væsentlige aktører i den danske idrætssektor og sammensat et program, der lægger op til ny viden, eftertanke og debat. Lokale & Anlægsfonden viser i forbindelse med konferencen en udstilling af de senere års mest spændende idræts- og kulturbyggerier og fremtidsscenarier på området.

Mød blandt andre:

Konferencen foregår i Vejen Idrætscenter, der er almindeligt anerkendt som et af de mest veldrevne idrætscentre i Danmark med over 800.000 årlige besøgende. Kom til Vejen og bliv inspireret og opdateret med aktuel viden om idrættens vigtigste temaer. Der bliver også tid til motion og uformelt samvær med kolleger fra hele landet.

Praktiske oplysninger

Tid:Onsdag, den 25. maj kl. 09.30 – torsdag, den 26. maj kl. 18.00

Sted:Vejen Idrætscenter, Petersmindevej 1, Vejen

Program:Dele af programmet kører i to spor ’Fremtidens idrætsfaciliteter’og ’Idrættens største udfordringer’. Man kan frit skifte mellem de to spor. Download det senest opdaterede program her.

Målgruppe:Offentlige forvaltninger, idrætsorganisationer, idrætsudbydere, iværksættere, politikere, idrætsråd, folkeoplysningsudvalg, medier, leverandører og alle andre med interesse for idrættens mest brændende spørgsmål.

Overnatning:Scandic Kolding. Gratis shuttlebus mellem Vejen Idrætscenter og Scandic Kolding onsdag eftermiddag og aften og torsdag morgen.

Pris:Kr. 3500,-. Studerende ved videregående uddannelser dog kr. 900,-. Prisen inkluderer morgenmad og frokost begge dage, konferencemiddag onsdag aften samt fri kaffe, frugt og vand samt diverse aktuelle rapporter og konferencemateriale. Fri adgang til svømmehal og fitnesscenter begge dage fra kl. 05.30-22.00.

Mere info:Praktiske oplysninger hos konferencemanager Maria Suurballe, Idan, tlf. 7027 5577

Presse:Information om konferencens indhold eller anmodning om presseakkreditering kan ske til direktør Henrik H. Brandt, Idan, tlf. 2921 0972