Idan Artikel 13.01.2014

Studentermedhjælper i Aarhus

Videncenter for Folkeoplysning søger en studentermedhjælper i Aarhus.

Skrevet af: Ditte Toft

Idrættens Analyseinstitut udvider sine synlige aktiviteter, når det nye Videncenter for Folkeoplysning (Vifo) i februar går i luften med egen hjemmeside og en række analyseprojekter. I den forbindelse søger vi en engageret studentermedhjælper til vores kontor i Aarhus. 

Du skal hjælpe med alle instituttets aktiviteter, men kommer primært til at arbejde med opgaver relateret til analyser i regi af Videncenter for Folkeoplysning.

Arbejdsopgaverne vil omfatte både praktisk hjælp og bistand til indsamling af data og udarbejdelse af analyser. Du kan arbejde selvstændigt og ser det som en interessant udfordring at være med i Vifos opbygningsfase.

Vi forventer, at du 

  • Er vant til at indhente og bearbejde data
  • Har kendskab til både kvantitative og kvalitative analysemetoder
  • Har kendskab til SPSS
  • Er udadvendt og god til at formulere dig på skrift 
  • Interesserer dig bredt for foreningslivet og gerne har et særligt kendskab til voksenundervisningsområdet eller til det idébestemte og samfundsengagerende børne- og ungdomsarbejde

For mere information om stillingen, kan du kontakte direktør Henrik Brandt: 2921 0972 eller chefanalytiker Henriette Bjerrum: 2921 0943. Send din ansøgning inkl. relevante papirer pr. email til henrik.brandt@idan.dk senest den 14. februar 2014. Arbejdsomfanget bliver 10-20 timer ugentligt med respekt for, at dine studier har første prioritet. Arbejdsstedet er: Sektion for Idræt, Aarhus Universitet, Dalgas Avenue 4 i Aarhus.

Læs mere om Videncenter for Folkeoplysning (Vifo) her