Idan Artikel 04.09.2014

Studietur til moderne idrætsfaciliteter

Muligheder og udfordringer i nyt idrætsbyggeri er omdrejningspunkt for en studietur til idrætsfaciliteter i Københavnsområdet den 29. oktober.

Skrevet af: Ditte Toft

Opdateret den 23. september 2014: Arrangementer er aflyst.

Idrætsbyggeri i dag er langt mere end en idrætshal på 20 gange 40 meter. Flere funktioner, forskellige brugere og bæredygtig drift er blot nogle af elementerne, der skal tænkes ind, når nye idrætsfaciliteter skyder op, eller når forældede eller nedslidte bygninger skal føres up-to-date.

Kursusudbyderen på området for offentligt indkøb og byggeri, Nohr-Con, indbyder derfor til en studietur, der sætter fokus på nye idrætsbyggerier og renoverede idrætsanlæg i det københavnske område.

Direktør i Idan, Henrik H. Brandt, indleder dagen med et oplæg om fremtidens idrætsfaciliteter og de udfordringer, idrætsfaciliteter står over for i de kommende år.

Turen går derefter til Børnekulturhuset Ama’r, der har gjort op med traditionelle vinkler og forståelsen af, hvordan et rum er indrettet. Dernæst følger et besøg i den nye Hal C på Arsenaløen efterfulgt af en rundvisning i multihallen Gyngemosehallen. Sidste stop på turen er Brøndby Idrætshal.

På turen er det muligt at høre om design, tanker og prioriteringer i forbindelse med byggeriet af de forskellige faciliteter fra bl.a. arkitekterne bag byggerierne.

Målgruppen for studieturen er aktører, som på forskellig vis arbejder med byggeri, drift og udvikling af idrætsfaciliteter, herunder offentligt ansatte, arkitekter, bygherrer, entreprenører og andre med interesse for idrætsbyggeri.

Om studieturen

 
 

Studieturen finder sted den 29. oktober fra kl. 8.30-17.00 i København. Pris for deltagelse er 3.995 kr.

Læs mere om studieturen til nye og ombyggede idrætsfaciliteter i København