Idan Artikel 04.05.2020

Tal på vej om coronakrisens betydning for idrætsfaciliteter

Over 400 større idrætsfaciliteter i Danmark har de seneste uger deltaget i en undersøgelse af de konsekvenser, coronakrisen har haft for dem. Resultaterne af undersøgelsen præsenteres på et online seminar torsdag 7. maj 2020.

Da hele idrætssektoren blev lukket ned som del af regeringens indsats for at forhindre coronavirussen i at sprede sig i det danske samfund, gik det også ud over landets idrætsfaciliteter. Nu er der tal på vej for, hvordan haller, centre og andre faciliteter er blevet ramt på både økonomi og beskæftigelse som konsekvens af nedlukningen.

Tallene fra over 400 større idrætsfaciliteter bliver præsenteret på et online seminar faciliteret af konsulentfirmaerne LPS Resolve og Idrættens Konsulenthus torsdag 7. maj fra kl. 10.30-12.00. Det er LSP Resolve og Idrættens Konsulenthus, der står bag undersøgelsen i partnerskab med Lokale og Anlægsfonden, Halinspektørforeningen, DGI og Idrættens Analyseinstitut.

Seminaret begynder med en gennemgang af krisens økonomiske, beskæftigelsesmæssige og politiske konsekvenser for idrætsfaciliteterne. Herefter vil der være korte oplæg om idrætsfaciliteternes situation ved Esben Danielsen, direktør i Lokale og Anlægsfonden, Henrik Høy-Caspersen, formand for Halinspektørforeningen, og Troels Rasmussen, konstitueret direktør for DGI.

Tilmelding til seminaret sker hos Idrættens Konsulenthus

Prisen er 400 kroner + moms, men det er gratis at deltage for medlemmer af Halinspektørforeningen og repræsentanter for alle faciliteter, der har deltaget i undersøgelsen.

Seminaret følges senere op af yderligere fem online seminarer med fokus på forskellige aspekter af sundhedskrisens betydning for idrætsfaciliteter.