Idan Artikel 19.05.2015

Tidsfristen for indsendelse af abstracts til Play the Game 2015 forlænget

Play the Game forlænger fristen for indsendelse af abstracts til Play the Game 2015 konferencen. Den nye tidsfrist er 15. juni 2015.

Skrevet af: Stine Alvad

Efter en meget lovende indledende runde af abstractindsamling til Play the Game 2015 konferencen, har Play the Game besluttet at forlænge fristen for indsendelse af abstracts.  

På Play the Game 2015 vil centrale personer inden for sportsområdet samles for niende gang, for at debattere vitale spørgsmål for sportens fremtid.

Vi nærmer os hastigt 100 inviterede talere og indsendte abstracts, men vi har plads til endnu flere. Derfor opfordrer Play the Game hermed akademikere såvel som journalister og andre fagfolk i sportssektoren til at tage del i diskussionerne på konferencen ved at indsende et abstract til konferencen, som løbe af stablen d. 25-29 oktober 2015 i Århus..

Konferencetemaer

Bemærk venligst, at alle professioner og stillinger, også ikke-akademiske, er meget velkomne til at indsende abstracts. Akademiske abstracts vil blive vurderet af de højt ansete akademikere i vores programkomite, mens andre typer af abstracts vil blive vurderet på baggrund af deres indholdsværdi for den sportspolitiske debat. Alle, der indsender et abstract inden d. 15 juni, kan være sikre på at kunne deltage på konference til ’early bird’ prisen, også selvom selve godkendelsen af abstractet krydser fristen. Vi beder om forståelse for, at sommerferieperioden kan medføre en vis forsinkelse i godkendelsesproceduren. Efter d. 15. juni vil programkomiteen fortsat modtage abstracts løbende, men abstracts indsendt efter indsendelsesfristen kan ikke garanteres et optimalt tidspunkt i programmet. Læs mere om hvordan du indsender et abstract her. Play the Game 2015 vil arbejde under overskriften "Global sport: Reform eller revolution" og Play the Game modtager abstracts, der relaterer sig til følgende hovedtemaer:

  • The revolt against global events: A perfect storm for sport?
  • Governments vs. fixers: Will the rule of law beat the law of the jungle?
  • Good governance in sport: Setting standards, raising bars
  • A new World Code against doping: Anybody willing to comply?
  • The deadly disease of inactivity: Is the world ready for a cure?
  • Transfers and trafficking: The human cost of broken dreams
  • College sport in the USA: Unprotected amateurs in a billion-dollar business

Der vil også være et åbent forum for godkendte abstracts, som ikke falder ind under disse konferencetemaer. Læs en udvidet beskrivelse af temaerne her. Hvorfor deltage? Som akademiker, journalist eller sportsudøver er dit bidrag afgørende, fordi: Akademikere kan spille en central rolle ved at bringe omfattende data, videnskabelige metoder og analytiske færdigheder i spil i debatten. Journalister har et særligt ansvar, dels fordi medierne er en integreret del af sportsmiljøet, og dels fordi medierne yder en stor indflydelse på hvilke problemer, der bliver rejst i offentligheden, og hvilke der ikke gør. Sportsudøvere skal balancere mellem en række krav, hvoraf nogle er afgørende for sportens troværdighed. Ikke alene forventes de at skulle bidrage til økonomisk vækst, øget medlemskab og et større publikum, de skal også stå på mål for etiske styreformer, strenge antidopingforanstaltninger og social ansvarlighed. International lancering af forskningsprojekter Hvis du er ved at forberede et større forskningsprojekt eller en kampagne, kan du gøre brug af Play the Game 2015 til at lancere projektet internationalt. Play the Game forventer mere end 100 deltagende journalister, der repræsenterer medier fra hele verden, og er en ideel platform til at nå et verdensomspændende publikum og opbygge varige samarbejdsrelationer. Kontakt venligst Play the Game på info@playthegame.org for at tale nærmere om, hvordan en koordineret indsats kan tages.