Idan Artikel 01.07.2020

Tre kandidater vil være vært for Play the Game 2021

Den næste Play the Game-konference styrer mod Grækenland, Norge eller Polen. En beslutning om værtskabet ventes til september.

Skrevet af: Redaktionen
Nøgleord: Play the Game 2022

Mens Play the Games internationale konference for første gang fandt sted i USA i 2019, er den 12. udgave af konferencen nu på vej tilbage til Europa.

På grund af coronakrisen har udvælgelsesprocessen været sat i bero, men efterhånden som restriktionerne mildnes, og arbejdslivet vender tilbage til det næsten normale, har Play the Game nu genoptaget kontakten med de tre kandidater, der har meldt sig som interesserede i at afholde Play the Game 2021.

De tre ansøgere er, sorteret alfabetisk efter bynavn:

  • NGO’en KEA Fair Play Hellas i samarbejde med Grecotel Olympia Riviera Resort i Kyllini, Grækenland
  • Norges Teknisk-Naturvidenskabelige Universitet (NTNU) i Trondheim
  • Sportsinstituttet – Det Nationale Forskningsinstitut i Warszawa, Polen

”Det er et privilegium at arbejde med tre meget professionelle ansøgere, som ikke bare har mulighed for at skaffe de nødvendige økonomiske garantier, men også kan tilføje værdi til konferencens indhold,” siger international chef i Play the Game, Jens Sejer Andersen.

Hen over sommeren vil der være øget kontakt mellem Play the Game og ansøgerne for at klarlægge alle aspekter af samarbejdet og afstemme de gensidige forventninger.

Den endelige beslutning forventes at blive truffet i september af bestyrelsen i Idrættens Analyseinstitut, som er Play the Games organisatoriske ramme. Beslutningen vil blive baseret på en blanding af objektive faktorer (konferencested, overnatningsforhold, transport, økonomi med mere) og mere subjektive forhold (for eksempel bidrag til programudvikling, internationale netværk og idrætspolitiske perspektiver)

2021-konferencen forventes at tiltrække 4-500 udøverrepræsentanter, forskere, journalister, idrætsledere, regeringsembedsmænd, forretningsfolk, studerende og andre grupper.

Tidligere Play the Game-konferencer blev afholdt i:

1997 Vingsted

2000, 2002 & 2005 København

2007 Reykjavik, Island

2009 Coventry, Storbritannien

2011 Køln, Tyskland

2013 & 2015 Århus

2017 Eindhoven, Holland

2019 Colorado Springs, USA

Læs mere om Play the Game 2022