Idan Artikel 04.02.2009

Udstillere i Arena Nord

Løb med den nyeste GPS-teknologi og oplev syntetisk is under konferencen Idrættens Rum og Rammer.

Skrevet af: Redaktionen

En af ideerne ved at placere arrangementerne 'Idrættens Rum og Rammer' og 'Idrættens Iværksættere' i forlængelse af hinanden i dagene 24.-26. februar i Frederikshavn er at give idrættens iværksættere mulighed for at komme i dialog med nogle af de beslutningstagere fra idrætsforbund og kommuner, som i sidste instans skal vurdere kvaliteten af deres produkter.

Derfor har Idan som medarrangør af begge konferencer givet deltagerne i Idrættens Iværksættere mulighed for at vise sig frem for de over 200 deltagere på et udstillingsareal i Arena Nord under 'Idrættens Rum og Rammer', hvor der således vil være nok at se på i pauserne.Samtidig får idrættens innovative virksomheder mulighed for at møde hinanden og forhåbentlig skabe et fremtidigt netværk for danske idrætsrelaterede iværksættere, når ekstrakonferencen 'Idrættens Iværksættere' afholdes den 26. februar i forlængelse af hovedkonferencen.

Store leverandører i Arena Nord

Flere af de store danske leverandører af sportsudstyr og rekvisitter vil vise deres produkter frem i Frederikshavn. Blandt andet bliver der mulighed for at se et bud på fremtidens syntetisk skøjtebane.

Deltagerne i Idrættens Rum og Rammer kan også med fordel huske løbeskoene, for onsdag morgen den 25. februar afprøves den nyeste mobiltelefonbaserede GPS-teknologi på en løbetur sammen med firmaet Endomondo, der for nylig rykkede ind i samme lokaler som Idrættens Analyseinstitut og Lokale- og Anlægsfonden på Holmen i København.

Foruden de kommercielle udstillere arrangerer Lokale- og Anlægsfonden en udstilling af fremtidens idrætsbyggerier i Arena Nords foyerarealer. Plancherne giver god inspiration til opgradering af gamle eller udvikling af nye spændende idrætsfaciliteter.