Idan Artikel 04.04.2014

Velkommen til det nye idan.dk

Idans hjemmeside har fået et nyt og mere moderne design med en række nye funktioner og bedre tilpasning til smartphones og tablets.

Skrevet af: Søren Bang

Idan.dk har stort set haft det samme udseende siden instituttets oprettelse i 2005. Nu åbner vi for et nyt idan.dk, som ud over et friskere udtryk også byder på en række nye funktioner.

Blandt andet er søgningen på hjemmesiden og i Idans vidensbank moderniseret, ligesom det nye webdesign automatisk tilpasser sig de mindre skærmstørrelser på smartphones og tablets.

Desuden ændrer nyhedsbrevet format, så vi som erstatning for den traditionelle pdf vil udsende tematiske nyhedsmails med kommentarer, nyheder og analyser til vore små 3.000 abonnenter med hyppigere mellemrum.

Det nye design indgår i en større omlægning og udvikling af instituttets grafiske og formidlingsmæssige profil, som også omfatter nye logoer og andre designændringer for Idrættens Analyseinstitut, Play the Game og Videncenter for Folkeoplysning.

Videncentrets hjemmeside, vifo.dk, åbnede i slutningen af februar, og inden for den kommende måned forventer vi at kunne lancere et nyt design på Idans engelsksprogede website playthegame.org.

Små justeringer på hjemmesiden vil forekomme i de kommende uger. Har du kommentarer eller forslag til det nye design, er du også meget velkommen til at skrive til idan@idan.dk.