Idan Podcast 30.06.2020

Fodbolden afsløret: Football Leaks og de store dilemmaer

I dette afsnit af Tillægstid sætter vi fokus på Football Leaks. Det gør vi sammen med Jeppe Laursen Brock, der er journalist på Politiken, som er med i det europæiske netværk, der har adgang til dokumenterne.

 

Lyt til afsnittet i Apple Podcast

Lyt til afsnittet i Spotify

Lyt til afsnittet i Pocket Casts

Det er fodboldhistoriens største læk, det såkaldte Football Leaks, hvor over 70 millioner dokumenter har tydeliggjort, hvordan fodboldklubber, agenter og spillere bryder reglerne og beriger sig selv.

Det har været fodboldens største hemmelighed, som nu er kommet frem via portugiseren Rui Pinto, der har delt dokumenter til tyske Der Spiegel og flere end ti andre mediepartnere i det, som kaldes European Investigative Collaborations (EIC), hvor danske Politiken også er med.

I denne udsendelse af Tillægstid ser vi nærmere på Football Leaks og de store dilemmaer, der følger med brugen af dokumenterne. Med sig i studiet har Stanis Elsborg den danske journalist Jeppe Laursen Brock, der i flere år har siddet med nogle af de mest eftertragtede dokumenter i international fodbold.

Gæst: Jeppe Laursen Brock, journalist på PolitikenVært: Stanis Elsborg

Send os dine ideer

For Idrættens Analyseinstitut er 'Tillægstid' ikke bare en podcast, men også en platform for at samarbejde med andre aktører i den danske idrætsverden.

Her vil vi gerne formidle den viden, vi selv skaber, men vi vil lige så gerne fortælle om den viden, der bliver produceret om idræt, sport og samfund andre idrætsaktører.

Vi er også åbne for ideer til emner, som vi kan sætte på den idrætspolitiske dagsorden i samarbejde med andre.

Senioranalytiker og konferenceansvarlig

Stanis Elsborg

International idrætspolitik, podcast

Find flere afsnit af Tillægstid

Mand lytter til podcast
Idan

Podcasten Sport & Perspektiv