Senioranalytiker og konferenceansvarlig

Stanis Elsborg

Bidrager med formidling og analyser med særligt fokus på sport og politik ved Play the Game. Er desuden ansvarlig for Play the Game-konferencen og Idans podcast 'Sport & Perspektiv'.

stanis@playthegame.org

+45 6177 4915

Twitter: @StanisElsborg

Ansat hos Idrættens Analyseinstitut/Play the Game som senioranalytiker, konferenceansvarlig for Play the Game-konferencen og ansvarlig for Idans podcast 'Sport & Perspektiv'.


Stanis Elsborgs primære opgaver består af formidling og analyser med særligt fokus på sport og politik ved Play the Game. Herudover bidrager han med nyhedsproduktion og andre formidlingsopgaver for instituttet.

I 2022 modtog han Gerlev-prisen for sit "innovative bidrag til at analysere, debattere og skabe alternativer til den herskende idrætskulturelle praksis og for hans måde at forholde sig nysgerrigt, kritisk og udviklende til idræt."

Han er uddannet cand.scient. i humanistisk-samfundsvidenskabelig idrætsvidenskab og historie fra Københavns Universitet med speciale i spændingsfeltet mellem sport, politik og national identitet.

Han har i en årrække holdt foredrag og været gæsteforelæser ved Institut for Idræt og Ernæring på Københavns Universitet.

I 2020 udgav han bogen 'Med kroppen ind i kulturen - Idrætshistoriske strejflys' sammen med professor Hans Bonde fra Institut for Idræt og Ernæring, Københavns Universitet.

Han er desuden stifter af www.idrætshistorie.dk - en formidlingsplatform af idrætshistorisk stof.

Download foto i trykkvalitet:

Stanis Elsborg (sort/hvid)
Stanis Elsborg (farve)

Foto: Thomas Søndergaard