Idan Artikel 14.12.2021

Idan Forum er klar med det nye program for 2022

Næste års program for Idan Forum er fastlagt, og medlemmerne kan se frem til flere store konferencer, netværksmøder om idrætsvaner og kommunale partnerskaber.

Skrevet af: Redaktionen
Nøgleord: Idan Forum

Coronakrisen tvang os til at tænke nyt. Det gjaldt også Idan Forum, der siden 2015 har arbejdet for at styrke netværksdannelsen på tværs af den brede idrætssektor. Det fortsætter vi med i 2022, men for fremtiden vil webinarer sammen med netværksmøder og konferencer indgå som en fast del af programmet for Idan Forum.

Vi har sammensat et spændende program for 2022, hvor vi kombinerer fagligt indhold med et styrket fokus på netværksdannelse og erfaringsudveksling. Senioranalytiker Peter Forsberg bliver ny ankermand på Idan Forum, og han vil i tæt samarbejde med analyse- og forskningschef Rasmus K. Storm og chefanalytiker og udviklingsansvarlig Maja Pilgaard have ansvar for Idan Forums faglige program.

Vi vil fortsætte med at sætte centrale udviklingstendenser og problematikker inden for den brede idrætssektor under lup, og vi vil bringe den nyeste viden på idrætsområdet i spil sammen med forummets medlemmer.

Idrætsvaner, anvendelse af data og store konferencer

Som noget nyt introducerer vi et gennemgående tema om anvendelse af data. Temaet skal gøre os klogere på, hvad der er op og ned i de mange data og undersøgelser, der skabes på idrætsområdet i disse år, og vi forholder os i Idan Forum løbende til, hvordan data og undersøgelser kan anvendes i den praktiske hverdag i kommuner, idrætsforbund, faciliteter og projekter. Vi interesserer os også for, hvordan data kan gøres mere anvendelig, og hvor der er behov for mere data.

Derudover byder årets program blandt andet på netværksmøder om idrætsvaner for udsatte målgrupper og små børn og deres forældre samt to store konferencer til sommer. Idan Forum-medlemmer kan blandt andet deltage gratis i Idrætsmødet i Aalborg samt Play the Games 25-års jubilæumskonference, hvor forskere, idrætsledere, atleter og journalister fra hele verden deltager.  

Er du fortsat i tvivl, om Idan Forum er noget for dig, eller er du interesseret i en præsentation af næste års program, er der gratis webinar 18. januar, hvor vi giver en introduktion til programmet og lancerer temaet om dataanvendelse i den brede idrætssektor.

Hvis du har spørgsmål om Idan Forum, har ideer til fremtidige arrangementer eller vil høre mere om, hvordan Idan Forum kan være relevant for dig, så er du meget velkommen til at kontakte Peter Forsberg på mail eller telefon +45 4088 5279.

Find hele programmet for 2022 i folderen.

Læs mere om Idan Forum